20. јун 2012.

Novinarka napravila prilog o sexualnom pomagalu, mislila je da je gljiva.... (VIDEO)


MLADA i ambiciozna novinarka kineske televizije Y'ian osramotila se pred brojnim gledateljima svojim prilogom, a on je ujedno postao i internet hit. Naime, Ye Yunfeng, misleći kako radi prilog o neobičnoj gljivi, napravila je prilog o seksualnom pomagalu. Kakva blamaža: Novinarka napravila prilog sa seksualnim pomagalom, mislila da je to gljiva

MLADA i ambiciozna novinarka kineske televizije Y'ian osramotila se pred brojnim gledateljima svojim prilogom, a on je ujedno postao i internet hit.



Naime, Ye Yunfeng, misleći kako radi prilog o neobičnoj gljivi, napravila je prilog o seksualnom pomagalu. Predstavila ju je kao novo otkriće iz sela Liucunbu tvrdeći da su je mještani iskopali na dubini od osamdeset metara, a riječ je bila zapravo o običnom gumenom seksualnom pomagalu koje ima umjetnu vaginu s jedne strane te umjetni anus s druge strane.

"S jedne strane ima nekakve usne, a s druge strane rupu koja je povezana s prednjom stranom", rekla je Ye te je na kraju priloga i izmjerila. Televizijska postaja se nakon ove blamaže ispričala gledateljima.

Нема коментара:

Постави коментар